Project

General

Profile

Bug #1606

Alias loses first character

Added by Dries about 1 month ago. Updated about 1 month ago.

Status:
New
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
09/17/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Version:
0.13.0
OS:
Any

Description

When trying out an alias that automatically shows a block of text the first character gets removed or the / gets shown

History

#1 Updated by genius3000 about 1 month ago

  • Subject changed from Alias looses first character to Alias loses first character

Can you show an example? Preferably a few screenshots showing the alias setting and trying to use it.
What client version and core version are you using?

#2 Updated by Dries about 1 month ago

  • File Schermafbeelding 2020-09-19 om 10.16.48.png added
  • File Schermafbeelding 2020-09-19 om 10.19.06.png added

genius3000 wrote:

Can you show an example? Preferably a few screenshots showing the alias setting and trying to use it.
What client version and core version are you using?

I am using the OSX Monolithic Client.
It is about the "color nicnkames in other messages"

#3 Updated by genius3000 about 1 month ago

Dries wrote:

It is about the "color nicnkames in other messages"

That's a seperate topic than this. I've replied to that topic as well. These screenshots have nothing to do with this topic though.

#4 Updated by Dries about 1 month ago

genius3000 wrote:

Dries wrote:

It is about the "color nicnkames in other messages"

That's a seperate topic than this. I've replied to that topic as well. These screenshots have nothing to do with this topic though.

Apologies I got a bit confused. I will give the right screenshots soon.

#6 Updated by genius3000 about 1 month ago

  • File deleted (Schermafbeelding 2020-09-19 om 10.16.48.png)

#7 Updated by genius3000 about 1 month ago

  • File deleted (Schermafbeelding 2020-09-19 om 10.19.06.png)

#8 Updated by genius3000 about 1 month ago

  • Priority changed from Normal to Low
  • Target version set to Some future release

Thanks for the example screenshots. I have confirmed this behavior with Quassel Client 0.13.1 on Ubuntu 16.04 and Quassel Core 0.13.1.
As a current work-around you can use "/say " in your alias' expansion.

Also available in: Atom PDF