Project

General

Profile

Bug #1001

Users do not show up when I have "/oper" in connect commands

Added by Dakon about 12 years ago. Updated over 11 years ago.

Status:
Feedback
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
General / Unspecified
Target version:
-
Start date:
06/26/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Version:
0.6.1
OS:
Linux

Description

I connect to our private network running ngircd (available at http://ngircd.barton.de). I connected to some channels, than put "/oper me pass" in connect commands. When I now disconnect from network and reconnect I only see the operators (including me) in the channels. New users also show up. But the users in that channels are not visible in the nick list (I see them talking).

This is similar to #918 but I do not use a bouncer but directly connect to the network. If I connect without that oper command I see all users (and operators) in the nick list as expected.

Version is 0.6.1 (not selectable in version combobox).

History

#1 Updated by Dakon about 12 years ago

If I connect without that oper command I see all users (and operators) in the nick list as expected.

If I leave a channel and join again I'm shown as normal user, but not operator.

#2 Updated by johu over 11 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Version changed from 0.6-pre to 0.6.1

Please get newest stable version (0.7.1) and give feedback if problem still exists.

#3 Updated by Dakon over 11 years ago

Yes, problem is still there.

#4 Updated by Dakon over 11 years ago

Yes, problem is still there.

#5 Updated by Dakon over 11 years ago

Looks like your server screams "internal error" and is accepting the answers anyway. Sorry for the dupe.

Also available in: Atom PDF