Project

General

Profile

Bug #587

Sender auto coloring breaks all colors in chatview

Added by lukrop over 10 years ago. Updated about 9 years ago.

Status:
Assigned
Priority:
Low
Assignee:
Category:
-
Target version:
-
Start date:
03/01/2009
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Version:
0.6.1
OS:
Linux

Description

I got quassel from git (http://git.quassel-irc.org/?p=quassel.git;a=commit;h=9a1714ad05614440e6dae848903fdf7c875a05e1)

If I enable sender auto coloring it works as long as the client is running. After a restart of the client ALL colors in the chatview are gone.

Build options:
cmake . -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=/usr -DWANT_QTCLIENT=OFF -DWANT_CORE=OFF -DWANT_MONO=ON && make

History

#1 Updated by lukrop over 10 years ago

lukrop wrote:

If I enable sender auto coloring it works as long as the client is running. After a restart of the client ALL colors in the chatview are gone.

I recognized that the problem only occurs if you change the (Mirc) colors and enable sender-auto-coloring. If you only enable sender-auto-coloring and don't change the colors everything works as expected.

#2 Updated by johu over 9 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Version changed from 0.4.0+ to 0.6-pre

Can not reproduce with current stable version 0.6.1, please give feedback.

#3 Updated by johu about 9 years ago

  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Assignee set to Sputnick
  • Priority changed from Normal to Low
  • Version changed from 0.6-pre to 0.6.1

I investigate issue a little bit more. It only occurres when in choosen qss stylesheet ChatLine::sender#plain[sender="x"] (x = 00-0f) is not set.

Also available in: Atom PDF